Centrale driehoek

State ligt op een nieuwe plek in Amsterdam. Een intieme plek die wordt omarmd door de Weespertrekvaart en de Amstel. Het aantrekkelijke Amstelkwartier met diverse voorzieningen, waaronder vele horecagelegenheden, ligt aan de Amstelzijde. De bereikbaarheid is optimaal, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. En met de fiets ben je zo in het centrum. Een spannende plek in wording, voor iedere State of Mind.

state-logo-zwart

State Amsterdam

Amsterdam is de stad van iedereen. Het bruist van de creativiteit en bedrijvigheid. Hoe heerlijk is het om dan thuis te komen en op een door jezelf gekozen moment je eigen State of Mind te bepalen. Of je nu rust, ontspanning of juist inspanning zoekt. Welkom thuis! Welkom in State!

bicycle

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van State is optimaal, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Metrostation Spaklerweg ligt naast State en het Amstelstation is op loopafstand. Met de auto ben je binnen een paar minuten op de ring van Amsterdam. Met de fiets is het centrum van Amsterdam gemakkelijk en snel bereikbaar.