STATE AMSTERDAM

State is een opvallend gebouw gelegen op een verrassende plek in Amsterdam. Er komen in totaal 262 huurappartementen. De eerste 102 zijn al verhuurd. Hier lees je meer over de specificaties van de 160 appartementen van fase II.

De appartementen in fase II

De laatste 160 appartementen van State bestaan voornamelijk uit driekamer-appartementen van circa 50 m2 tot 100 m2 en enkele tweekamerappartementen van gemiddeld 49 m2. De driekamerappartementen hebben allen twee slaapkamers en de tweekamerappartementen hebben 1 aparte slaapkamer. De ramen van de woningen zijn voorzien van een smal aluminium profiel waardoor het daglicht optimaal de ruimte in kan komen. De dubbele beglazing is thermisch isolerende en geluidswerende, doorvalveilige beglazing. De kleur van de kozijnen en balkondeuren matcht perfect bij de gevelsteen. Het gedetailleerde metselwerk van de gevel is een lust voor het oog. De appartementen beschikken allen over een buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras of tuin. Daarnaast is State voorzien van zonnepanelen waardoor de woning energiezuinig is.


Meer over je keuken

De open keuken van het merk Asto is uitgevoerd in mat wit en heeft een composiet werkblad in de kleur zwart. De volledig ingerichte keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, oven/magnetron combi, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. Allen van het merk Siemens


Jouw badkamer

De comfortabele badkamer heeft een enkele of dubbele wastafel en een (inloop)douche. Het toilet is separaat. De badkamer en toilet zijn beide betegeld met zijdemat witte wandtegels van Mosa. De vloeren zijn antraciet van kleur, eveneens Mosa.


De wandafwerking

De wanden zijn glad afgewerkt en sausklaar.


Hoe we je woning verwarmen en koelen

Jouw woning is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Jouw woning is bij een buitentemperatuur van -10°C te verwarmen tot 20°C (badkamer 22°C). Op warme dagen is de woning te koelen tot enkele graden onder de buitentemperatuur. In het blok hieronder lees je er meer over.


Frisse lucht

Het ventilatiesysteem in jouw woning voert verse buitenlucht toe en gebruikte lucht af. Voordat de lucht de woning verlaat, wordt 95% van de warmte via de warmtewisselaar teruggewonnen en aan de verse toevoerlucht afgegeven. De verse lucht in jouw woning is hierdoor altijd minimaal 16°C. Het grote voordeel is niet alleen een veel efficiëntere woningventilatie, maar ook voelbaar meer comfort.


Garageplek

Een aantal appartementen beschikt over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

duurzaam

Duurzaam klimaatsysteem State

Jouw nieuwe woning is klaar voor de toekomst. Er is namelijk maar weinig energie nodig om je woning te voorzien van optimaal comfort. De woningen in STATE zijn voorzien van een zeer duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem. De grote voordelen: meer comfort met koeling in de zomer tegen lager tarief dan een vergelijkbaar systeem van Stadsverwarming en koeling. Dit klimaatsysteem wordt geleverd en geëxploiteerd door NEXT NRG. Zij zijn jouw toekomstige leverancier van verwarming, koeling en een comfortabel binnenklimaat. Een groot deel van de energie in State wordt opgewerkt via PV-panelen. Daarmee heeft het gebouw de hoogste duurzaamheidscertificering.